Direktlänk till inlägg 20 juli 2007

Mariefred runt!

Av Maximilia - 20 juli 2007 23:28

En härlig dag med underbart sommarväder. Alldeles lagom varmt för utflykter till Nykvarn och Marifred. Först ut var Qvartinge antik, 3 våningar med gamla grejer! Inget som lockade fram plånboken, men kul ändå. Sen svängde vi bort till Mångfaldens hus i Nykvarn. Ett stort hus fullt med pryttlar som ljus, lyktor, fina hyllor och småmöbler mm mm... Blir ofta helt handlingsförlamad när det finns så mycket... Köpte bara några garderobs-lukta-gott-påsar. Men åt goda fuccaccia tonfisk-mackor.


Sen for vi till Mariefred och gick snabbt runt i små favoritaffärer - Karin Lindström (inredning) och lilla Karin (för barn), MiniBee (coola barnkläder - köpte randiga Molobyxor på rea), Pastellhörnan (inredning) och en ny butik som jag glömde namnet på med inredning! Älskar denna lilla gamla stad! Beror kanske lite på att det är ju här vi gifte oss för snart 3 år sedan! :)


Det var ju Riddardagar, så det var så mycket folk överallt. Brydde oss inte om att kolla på föreställningen, men Maxan klappade en häst iaf! Läskigt! :)

Fikade gott på mysiga Gripsholms slottscafé innan vi åkte hem igen! Blev serverade av två toppenfastrar som båda heter "Hanna"!?! :)


Kvällen avslutades ute på altanen i solnedgången. Äntligen vindstilla sommarkväll... Det är semester!   

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 juli 2007 07:35

Imponerad över bloggning även på semestern! Vi ses snart! =) Vad önskar du dig?

http://hallakulle.bloggagratis.se

 
Kiki

Kiki

22 juli 2007 13:20

Inga problem när det finns bredband, photoshop & inga planer på att gå och lägga sig tidigt... :)

http://maximilia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se