Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Upp å håppa!

Av Maximilia - 24 februari 2008 22:59


Vi var uppe å hoppade! Fast jag låg på golvet och våndades innan resultatet kom... Låten fick högsta betyg av tre två-åringar, en fyra-åring och en fem-åring! Och ett antal 35-åringar... :) Glädjespridare!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cia

25 februari 2008 03:02

Ja, hurra, blir glad när jag tänker på Frida och låten, längtar tills jag får höra den igen!!! Kan behöva tänka på ngt kul när jag är här på jobbet och torkar kräk och bajs (vinterkräksjukan).Då tröstar man sig med att vi har så bra betalt för våra insatser inom sjukvården så känns det mkt lättare... Kram

 
Jessica

Jessica

25 februari 2008 09:32

Det är nu klart, vi ska aldrig under några omständigheter se melodifestivalen tillsammans. Fridas låt va nästan lika dålig som Evanescencekopian eller vad nu det dåliga operabandet heter :D Kram kram

http://jessicabloggar.blogg.se

 
Ingen bild

Cillen

25 februari 2008 11:25

Ja nu är vi hemma igen och det känns bra! Upp-och-hoppandet filamde jag och det ska jag titta på när allt känns skit och jag saknar alla er hemma! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se