Alla inlägg under april 2008

Av Maximilia - 3 april 2008 21:24

Foton från www.kavlinge.se


Inlägg variant: Hej-å-hå

Ja, så var vi här! Alla papper är underskrivna och alla pengar är överförda hit & dit. Alla kartonger & möbler slet nästan sönder hela familjen... Men nu är vi inne och har grejer i vartenda hörn! Utom nåt enstaka som vi sparat till gigantspindlarna i källaren - superläskiga!


Vi försöker vara lite duktiga och plocka lite varje kväll, men vi är så trötta... MiaPia har blivit frisk, tror vi, men vi vuxna är lite köriga i magen. Inte kul att inte orka ta tag i kaoset. Men det ordnar sig.


Inlägg variant: Jag är åkskjuk

Livet är en berg&dalbana just nu. Huset i Hammar ekar tomt och Huset i Furulund är fullproppat. En sorgetår när jag sakta gick ner för de knarriga trapporna för sista gången. En glädjetår när vi gled fram över det platta, vackra skånska landskapet mot vårt nya hem.


Magkänslan säger fortfarande att vi har gjort rätt val. Men man blir så berörd av kommentarer från vänner som vi flyttat längre ifrån. Som Kalle, 5, som kommer sakna en speciell del av vår gamla trädgård. Och Theo, 2, som vägrade gå till gamla dagiset, utan ville också gå på Mias nya.

Alla känner, både stora och små.


Inlägg variant: Reality check...

Andra arbetsdagen i nya huset. Jesper och jag håller på att klä på oss och Mia vaknar. Ni inte jobba, säger hon. Och genast får man en liten tagg i hjärtat. Jo, älskling, vi måste jobba...


MEN, vem ska då sätta på Madicken?!?


Svaret är så klart att hon själv hanterar DVD:n brillant, men Mormor hjälpte henne att sätta på TV:n.

Jaha, så mycket var man värd.



VÄLKOMNA HIT, förresten! :D

Och vi har ingen telefon än, därför har inga flyttkort skickats...

Ovido - Quiz & Flashcards