Direktlänk till inlägg 12 juni 2008

Bakom kulisserna...

Av Maximilia - 12 juni 2008 22:18

Hur gick det egentligen till när vår hall blev vit? Både familj och vänner ifrågasatte hur det kunde gå så snabbt. Vi är nämligen inte kända för att ha fart under galoscherna i vår familj...


Här följer bildbevis för hur målningen gick till.

Inte mycket ära till föräldrarna precis.


BarnarbetePS. Saknar en sladd - därför har rapport från händelserik & underbar resa till farmor inte publicerats än... Återkommer!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cia

13 juni 2008 13:22

Vi ber att få boka Maximilia v 28, är hon ledig? Kost och logi ingår. Fast pris?
Kram

 
Maximilia

Maximilia

13 juni 2008 17:00

Jag är alltid ledig för äventyr med mina kompisar i Öööhhys. Nu? Ska vi bada i havet?!? :D

http://maximilia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cia

14 juni 2008 15:39

Bara 6 dagar tills vi ses, hoppas att det är badväder (när det regnar brukar det ju vara behagligt i havet...). Inte nu, men snaaart. Puss och kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se