Direktlänk till inlägg 15 juni 2008

Fritt fram på kalasförberedelser

Av Maximilia - 15 juni 2008 23:27


För ett par veckor sedan var vi på 2-års kalas hos en av Mias bästa kompisar. Självklart fick de hjälpa till med förberedelserna, på sitt egna lilla vis... Mmmm... Fast det fanns tydligen en gräns för hur många geléhallon födelsedagsgrisen fick äta. Förhoppningsvis lär sig Theo snart att Mia inte bestämmer allt i hela världen. Men det kan också dröja...


Han ska iaf träna på det nästa vecka, då Mia ska på semester hos dem i flera dagar!


Nu har i nästan alla inlägg denna månad handlat om mitt barn. Och det är nog sant, mitt liv cirkulerar kring hennes. Det vet hon, så klart. Min tjolanta.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

stolt pappa

16 juni 2008 00:21

Klart tjejen visar var skåpet skall stå.
Världens bästa tjej!

 
Ingen bild

Cia

18 juni 2008 16:53

Vilka söta kockar! Dom får gärna komma till oss på midsommarafton!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se