Direktlänk till inlägg 21 juni 2008

Ömsom sol, ömsom regn...

Av Maximilia - 21 juni 2008 22:33Plötsligt stannade jag upp med mobilen och såg små perfekta objekt i idyllen som jag har spenderat åtskilliga dagar, veckor och månader i.


Midsommar firades med härliga vänner och energiska barn. Det regnade när dansen på torget startade och när grillningen var igång. Därimellan sökte sig solen retsamt fram. Så typisk svensk midsommar. Mörkare mitt på dagen i åskstormen än mitt i natten.


Vi avslutade firandet med att spela ett spel där man fick ett påstående om ens personlighet och vännerna skulle betygsätta hur väl det stämde. Spännande att analysera vänner och själv bli analyserad på alla plan, men det ledde som tur var inte till alltför kraftiga utbrott/protester. Men lite eftertänksam blev jag - är det så jag uppfattas?... Intressant och faktiskt ganska givande! 


Jag längtar redan till nästa misommar... eller iaf kräftskivan! :) 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se