Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Kvällssol i trädgården

Av Maximilia - 22 juni 2008 22:18


Lavendel & Storklocka


Medan vi var ute och vattnade tittade solen fram och jag fick springa in och hämta mobilen. Vi har tydligen många vackra storklockor (ja, jag googlade) i vår vildvuxna rabatt.Maximilia fick ett träd i doppresent, och det flyttade vi med oss. Hon vattnar det gärna, men nu fick hon tag i en pinne och började gegga. Inte så snällt mot trädet och ännu en påminnelse om att köpa sand till hennes sandlåda...


 

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

23 juni 2008 16:51

Vilken fin doppresent! Kram Sandra

http://tjohalia.se

 
Anna

Anna

23 juni 2008 22:15

Vilken snygg trädgårdsmästare! Stor kram!

http://hallakulle.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se