Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Pigg & alert!

Av Maximilia - 30 juni 2008 12:27

Så här pigg önskar jag att Mia var idag! Bilderna är tagna under semestern hos Farmor & Thomas och hon har precis tryckt i sig både glass och min kladdkaka... :)


Men så pigga är vi inte här, tyvärr... Jespers rygg har blivit lite bättre, men går fortfarande i slowmotion. Maximilia har feber och är snorig - och väldigt gnällig. Jag har lagom ont i ryggen, har blivit smittad av Jespers halsfluss och är vansinnig trött. Vilken tragisk familj.


Jag längtar tills jag känner mig pigg&alert igen. Nästa vecka hoppas jag.


PS. Och jag är självklart tacksam för att min familj inte lider av några livsavgörande sjukdomar. Vi kommer trots allt må bättre om bara några dagar. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cillen

30 juni 2008 13:39

Stackars er alla! Typiskt när ni har semester! Hoppas nu mår bättre tills vi kommer och hälsar på! valencia var underbart - se bloggen! Krya på er ! Kram!

 
Ingen bild

Cia

3 juli 2008 18:32

HEJ, vi är också glada att ni inte lider av några livsavgörande sjukdomar och hoppas innerligt att ni alla snart mår bättre! Nu har jag en dag kvar och den känns märkligt lååång, varför är det alltid så! Stor kryapåerkram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se