Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

Kvalitetstid - var för sig...

Av Maximilia - 1 juli 2008 23:34

Vi har ju haft en ganska tung start på sommarlovet/semestern, så när mormor med särbo erbjöd sig att ta med Maximilia på äventyr var alla överlyckliga!


Maximilia fick åka till havet några km bort, gräva i sanden, bada baken och äta mjukglass...-

Mamman stannade hemma för att vila och samla kraft. Njöt av en latte i min underbara sommarpresent. Härlig blandning av klassiska porslinsblommor och moderna ord i modernt teckensnitt! Muggen är tillverkad av anna. Och jag blir väldigt sugen på att besöka butiken Holken, där den köptes.Pappan har jobbat hemifrån, men det har jag inga bilder på... Nu kan han gå själv. :)


-

[äter man tillräckligt med smärtstillande fixar man att måla en stol]

[bara 5 stolar kvar att måla]

[återkommer med bilder]


-

Och efter jag hade bloggat färdigt insåg jag att det passade perfekt in på dagens Tisdagstema - Sommar!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se