Direktlänk till inlägg 3 juli 2008

Saker jag måste göra på semestern...

Av Maximilia - 3 juli 2008 21:28

Att sätta orden måste och semester i samma mening är en motsägelse i sig. Men härromkvällen när jag mådde pest, var jag tvungen till att göra en lista på saker som jag måste göra under semestern för att bli nöjd. Minsta möjliga listan.

Att göra... både jobb & nöje...


Fast nu, när en vecka nästan har gått, det är sjukt mycket gräspollen i luften och min man är fortfarande soffliggande, så tror jag att tiden kommer förlängas något. Jag har självklart druckit latte, men det måste jag göra varje dag hela semestern...  Och äta glass, så klart. 


Ny lista redan:


Det verkar som det är lättare att bocka av nöje snarare än jobb...


 
ANNONS
 
Anna

Anna

4 juli 2008 01:03

Gillar lista två! =)

http://hallakulle.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se