Direktlänk till inlägg 4 juli 2008

Kolla, kolla! En utmärkelse!

Av Maximilia - 4 juli 2008 23:37


Från min kära vän Hallakulle. Att vi uppskattar varandras bloggar är kanske ingen surprise - så långt borta, men ändå så nära.


Man ska så klart nämna bloggar som förgyller min dag. De som jag alltid kollar, förutom Hallakulle, är:Malins dubbelliv - en jobbarkompis som har visat sig ha en underbar förmåga att locka läsaren tillbaka. Uppdaterar ofta flera gånger om dan, så man måste kolla ofta för att hänga med i svängarna. Dessutom har jag vunnit två (av två möjliga) tävlingar.


Svengland - en gammal kompis från gymnasiet som stannade i London efter au-pair-året. Enkelt sätt att hålla koll på vad som händer i hennes liv, som är väldigt olikt mitt (som åkte hem).


Sebban & jag - en jobbarkompis som bloggar om sitt liv med sin son som har ett dolt handikapp - autism. Reflektioner som får en att tänka efter.


Woopsie Daisy - okänd tjej, men underbara inspirerande foton.


Vita villa vila - okänd tjej, men underbara inspirerande foton.


Jag har samlat en del blogglänkar här till höger och har ett 70-tal bloggar som jag har samlat på Netvibes, där man ser när de blivit uppdaterade. Jag läser så klart inte alla inlägg (just nu 717 olästa), men skummar snabbt ämnet... Tidigare läste jag många bloggar om vit inredning och sk inspirationsbloggar som snodde bilder från tidningar mm, men det tröttnar man ganska snabbt på. Tacka vet jag personliga bloggar, oavsett om de fokuserar på vackra ord, berättelser eller bilder.


Min blogg vill jag ska vara ytlig, men personlig. Fokus på bilder snarare än ord, eftersom jag använder många ord på jobbet...  


Nästan så att jag är lite irriterad på de vänner som inte bloggar - ska man behöva maila dem, eller?!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cecilia

6 juli 2008 01:14

Kul att du nämnde min blogg kompis - är våra liv verkligen så olika???? Jag läser din blogg varje dag också!!!! :-) Kram!

 
Ingen bild

Malint

7 juli 2008 20:35

Vad kul att du läser OCH gillar min blogg! Jag och mit

 
Ingen bild

Malin

7 juli 2008 20:37

Vet inte vad som hände med förra kommentaren... men helt klart ska jag nu låta bli vinet!
Jag menar mig och mitt pladder....:-)
Pernilla har skickat mail till din jobbmail, läser du den på semestern, annars hör av dig! Gäller lördag!
Kramen

 
Ingen bild

Jill

8 juli 2008 09:29

Man tackar! Just nu på sommaren har jag lite torka och är inte så seriös. Svårt ibland att inte bara blarra ut om allt och inget, min ska ju handla om livet med Sebban ur synvinkeln med hans handikapp...

Nu längtar jag tills på lördag för det ska bli så kul. Läs inte jobbmailen mer nu! Maila på din privata för jag har slarvat bort den, men ska spara den nu om du skickar. Jag jobbar så min jobbmail är ok att skicka till :)

Ha det nu så bra så ses vi snart!
Kram från Jill

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se