Direktlänk till inlägg 8 juli 2008

T'MAT!

Av Maximilia - 8 juli 2008 02:20


En snabb fika på stan med farmor resulterade i att Maximilia nu har egen tomatodling. Inte illa. Hoppas hennes föräldrar inte dödar plantan genom att glömma påminna henne om att vattna...


Men den är fin! :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Malin

8 juli 2008 14:27

Jag har sängplats, mat, massor av alkohol och så är jag hemma efter 16, ni får komma när ni vill efter det! Ta bara med gott humör som det så käckt heter...:-)

 
saravillfara

saravillfara

8 juli 2008 23:50

Roligt att höra att vi blir kurskamrater!

Och vad många tomater där ser ut att bli, kul att odla eget!

http://saravillfara.se

 
Anna

Anna

9 juli 2008 00:12

mmm, vad gott med hemmaodlat =)

http://hallakulle.wordpress.com

 
Rebeccas.se

Rebeccas.se

9 juli 2008 23:23

Hej. Kikar in från PS kursen.

Vilka fina tomater! Skulle ha ihjäl plantan på 5 min. :D

/Rebecca

http://www.rebeccas.se

 
Annelie

Annelie

10 juli 2008 08:42

Hej! Kikar också in från kursen, gissa vad förvånad jag blev,bilder från hemtrakterna... Själv bor vi strax efter Norrvidinge, ca 10 min bort...
/Annelie

http://www.familjenjohnsson.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se