Direktlänk till inlägg 10 juli 2008

Københavns inderside

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.

  

Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.


Det finns vita hus i Köpenhamn!... I fina hamnkvarteren.


Det moderna Köpenhamn beundras av Johanna
alla foton tagna med mobilen...

 
ANNONS
 
Anna

Anna

11 juli 2008 18:05

Jag älskar bakgatorna i Köpenhamn! Där trivs jag!
Jag ser att du hittat färgreglaget =)

http://hallakulle.wordpress.com

 
Karin/theasrum

Karin/theasrum

14 juli 2008 23:05

Härliga bilder! Jag älskar Köpenhamn - har tom gift oss där =)

http://theasrum.blogg.se

 
Ingen bild

Jill

17 juli 2008 19:18

Va fina bilder du tar och du är duktig elev på photoshopkursen ser jag *S*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 8 juli 2008 02:20

  En snabb fika på stan med farmor resulterade i att Maximilia nu har egen tomatodling. Inte illa. Hoppas hennes föräldrar inte dödar plantan genom att glömma påminna henne om att vattna...   Men den är fin! :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se