Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Nu har han flyttat in...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.


Billy heter han. Och han kommer säkert få sällskap av fler likadana i framtiden.


Och jag har tömt 6 flyttkartonger i rena farten. Underbar känsla. :D

 
ANNONS
 
Anna

Anna

12 juli 2008 11:47

Finns ju en anledning till att han sålts i tusen miljoner år och lika många exemplar... =)
Handlar du på ett nytt IKEA-varuhus nu? Bättre? Sämre?

http://hallakulle.wordpress.com

 
Ingen bild

Cillen

12 juli 2008 15:12

Finns det egentligen nåt' hushåll som INTE har en Billy???? Skulle vara kul att veta.....vi har två - faktiskt också nyinköpta - vi försökte stå emot men det gick inte.....:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Av Maximilia - 8 juli 2008 02:20

  En snabb fika på stan med farmor resulterade i att Maximilia nu har egen tomatodling. Inte illa. Hoppas hennes föräldrar inte dödar plantan genom att glömma påminna henne om att vattna...   Men den är fin! :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se