Direktlänk till inlägg 15 juli 2008

Snabb inspirationsutflykt!

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.


En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grejer! Påminner om en knökfull butik i Nykvarn, men denna är ca 60 mil närmre... :)


Jag tycker att det är svårt att plocka ut enstaka saker att ta med hem när allt känns så genomtänkt och komplett. Men hade det inte stått så många nollor på lapptäcket nedan, så hade gästsängen redan varit bäddad med det!


Vi stannade snabbt också vid Trollenäs slott för att gå på toa... Bra att ha koll på var de offentliga toaletterna finns... Vi for vidare söderut, till andra sidan motorvägen. Det kommer kanske rapport om det en annan dag eftersom jag inte orkat fixa de bilderna än.  


Jag går nämligen en Photoshopkurs på nätet och lär mig massor av nya tricks! Därför tar alla inlägg mycket längre tid, eftersom jag lägger ner mer tid på att testa olika typer av retuschering på varje bild... Men det är väldigt, väldigt kul! Och tar mycket tid! :)


En annan sak som kommer ta lite tid den närmsta veckan är byte av bloggportal. Jag har haft en idé sen förra sommaren och nu måste jag ta tag i det. Jag har läst en massa kluriga texter om databaser mm, så det blir kanske en genväg nu i början. En av anledningarna till att jag flyttar är att man måste köpa bilder här på sk. gratisbloggandet och nu är min kvot fylld igen.


Så jag återkommer om ett par dagar med en ny adress, för nu vill jag inte ge upp igen! :)


Vill du veta var jag tar vägen?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Chefen

15 juli 2008 10:11

Hej Uffe och hälsningar från Finland. Två arbetsdagar innan semestern börjar. Allt är under kontroll här, tro eller ej :-)

Stället som var knökfullt såg underbart ut! Vi har en vakumförpackad bil på väg hem till skåne, nu när vi tömmer vårt landsställe på sommaröarna har jag fått bland annat mormors gamla kristallkrona som jag ska släpa med hem...
Jag vill jättegärna veta vart du tar vägen... Sköt om dig!

 
Jessica

Jessica

15 juli 2008 10:50

Klart jag vill veta!

http://vardag.bilddagboken.se

 
Anna

Anna

15 juli 2008 16:06

Jag anar vart du är på väg :)
Lär du dig några extra tricks får du gärna hjälpa till :) Jag har satt David på att läsa CSS och han är måttligt road...

http://hallakulle.wordpress.com

 
Ingen bild

Cia

16 juli 2008 23:53

Jag vill åsså veta!!!
Var ni i "stan" i helgen? Vi kom hem från Kivik idag och nu stannar vi hemma och målar och fixar- skööönt. Vi hörs.

 
Ingen bild

Jill

17 juli 2008 19:15

Jag vill såklart veta vart du kommer hålla hus i cyber space ;)
Kramisar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att ...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Av Maximilia - 8 juli 2008 02:20

  En snabb fika på stan med farmor resulterade i att Maximilia nu har egen tomatodling. Inte illa. Hoppas hennes föräldrar inte dödar plantan genom att glömma påminna henne om att vattna...   Men den är fin! :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se