Direktlänk till inlägg 18 juli 2008

maximilia, fast mest hennes mamma på ny adress

Av Maximilia - 18 juli 2008 20:23

Från början...
Min första hemsida skapade jag för över 10 år sedan. Den har funnits i många olika varianter - om Jesper och mig, vårt bröllop, vårt barn och vårt hus. Jag köpte en egen .se-domän och jag tyckte det var kul att lägga upp bilder för att visa Maximilias snabba utveckling. Jag trodde aldrig jag skulle skaffa blogg, men när jag insåg att man kunde blogga från vilken dator som helst, man behövde inte koda alls, WYSIWYG stämde faktiskt, ingen ftp som strulade... Det gick så snabbt också! Jag var fast i bloggträsket.


Maximilia hette bloggen från början.
Tanken var att det skulle handla om henne och hennes vardag, men mina personliga intressen som inredning, byggnader och fotografier tog över. Det var så underrubriken skapades - fast mest hennes mamma…


Mamman skriver lite, men föredrar bilder.
Har hållt på med fotoredigering länge, och längtar efter utveckling. Vissa bilder blir helt klart överarbetade här på bloggen, sorry. Min kamera är trasig och jag tar tusentals foton med mobilen istället, sorry. Blandad kvalitet, minst sagt.

Så här lång text kommer jag troligtvis aldrig mer publicera. [ord använder jag på jobbet, fast mest engelska] Jag missbrukar … (tre tankepunkter) och försöker sluta…


Min blogg är ytlig, men personlig.
Några få funderingar kanske får plats, men det är mest ytliga detaljer om vårt liv, vårt hus och vår dotter. Bilder på omgivningarna gillar jag. Ytliga tisdagstemat passar mig för det mesta. [jag önskar att jag hade möjlighet att uppdatera oftare, men tiden finns inte]


Tillfällig lösning.
Tanken är att bloggen ska finnas på www.familjenfager.se, direkt under startsidan. Men eftersom min webhost inte är kompatibel med bilduppladdningverktyget i wordpress än, så måste jag köra en tillfällig lösning. Jag orkar inte lära mig mer om MySql, php eller ändra i koder. Det var ju därför jag började blogga och slutade med vanlig hemsida för längesen...


Häng med på nya äventyr!

Tack för att du har följt mig här och välkommen till www.familjenfager.se, där hittar du länken till den nya bloggen.


Första bilderna som publicerades här... 
ANNONS
 
tara

tara

28 juli 2008 14:20

for en koselig blogg du har! mange nydelige bilder:)

http://tara-happyinpink.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maximilia - 15 juli 2008 01:10

När man har flyttat till en ny kust har man mycket att upptäcka.   En av punkterna på saker-att-göra-inder-sommaren-listan är att besöka byar i närheten, och det har vi gjort idag . I Västra Ströö finns en butik för sakletare. Och här fanns det grej...

Av Maximilia - 14 juli 2008 00:16

Härromdagen såg vi några gubbar på ängen utanför vårt hus som kollade, pekade, pratade och tydligen planerade något. Vi blev något nervösa, eftersom det byggs hejvilt i kommunen. Jesper tvingades ut för att hämta posten och helt apropå ställa en disk...

Av Maximilia - 12 juli 2008 10:47

Vi har fått en ny sambo. Han är praktisk och tillfredställer en hel del av våra behov i gästrummet. Jag trodde aldrig att jag skulle låta honom flytta in i  mitt liv, men nu när jag har honom är jag nöjd. Dessutom var han både lätt och billig.   Bil...

Av Maximilia - 10 juli 2008 23:49

När man är i Köpenhamn kan man alltid följa Ströget ner från tågstationen till Nyhamn. Eller går man kringelikrokar på alla bakgator. Vi gick alla bakgator vi kunde hitta.    Rosodlingar på väggen på bakgatorna, och färgglada byggnader i Nyhamn.   ...

Av Maximilia - 8 juli 2008 02:20

  En snabb fika på stan med farmor resulterade i att Maximilia nu har egen tomatodling. Inte illa. Hoppas hennes föräldrar inte dödar plantan genom att glömma påminna henne om att vattna...   Men den är fin! :) ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se