Senaste inläggen

ANNONS
Av Maximilia - 5 januari 2008 21:47

 När vi köpte huset hade vi tre (3) badrum från 70-talet. Ett på varje våning. Lyxigt, men jobbigt när man måste renovera... Inför försäljningen av huset tog vi iaf tag i vår gästtoa på entréplan. Minsta toan vid sovrummen där uppe har inte någon större attraktionskraft. Stora badrummet i källaren krävde en mycket strörre insats än "inför-försäljning-renovering". Vi hade också större idéer för båda att vi inte ville göra något halvdant nu.


Så... det fick bli gästtoan som fick nytt porslin och målarfärg. Standard wc-stol och möbelpaket med tvättställ och skåp. Inte mitt val om vi hade bott kvar, men det blev en gigantisk skillnad! Ljust och känns mycket större! Nu sålde vi ju huset i vilket fall, långt innan vi hade renoverat klart, men det kändes så skönt att något var helt nytt och fräscht! Speciellt eftersom jag jobbar (jobbade) med dessa skitprodukter... :)


Och varför är det alltid så jobbigt att få till det lilla sista?... 

ANNONS
Av Maximilia - 1 januari 2008 20:47


(de som har känt mamman ett tag, känner också igen posen... :D)

Av Maximilia - 28 december 2007 20:40

Hon fick många fina presenter, men min personliga favorit är denna BRIO-spis (ja, jag har köpt den själv...)! Det är ingen vanlig spis heller. En händig Thomas pysslade dit en lampa i ugnen! Lyxig spis! Den har fått en självklar hörna i vårt kök. Nu när vi letar efter nytt boende är det viktigt att se till att spisen också har en bra plats i vårt nya kök. Annars får vi väl riva någon vägg eller nåt.


Av Maximilia - 27 december 2007 20:38


Mysigt med tårta, tyckte hon! Men åt hellre mammans chokladsnittar!

Hon njöt av alla presenter och skönsången! Hurra, hurra, hurra!!! 

Av Maximilia - 25 december 2007 12:43


Vi började med julklappsutdelning redan på förmiddagen. Vi var ju tvungna till att passa in både middagssovtid och medicintid. Maximilia delade rappt ut alla paket och var så uppe i det att hon inte tänkte på att öppna sina egna! Det första paketet hon dök på var en bandspelare (som hon säger) och direkt påpekade hon att hon inte hade några skivor! Jodå, i nästa paket! Och Pippi på högsta volym! Lycklig!!!


Många fina julklappar fick vi alla! Sen åt vi jullunch och Maximilia gillade pressylta. Där ser man!


Hela em var fylld av stoj och stim, ingen trött tjej i sikte. Men när klockan närmade sig sju sa hon själv att hon var trött och ville nana... Å vilken nöjd tjej!!


Glad fortsättning!

Av Maximilia - 23 december 2007 12:16

4 advenstssöndagar och lika många ljusstakar. Denna gillar jag mycket! Fyndade på Systrarna Grene när de nyss hade öppnat i Malmö förra året.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se